perjantai 1. tammikuuta 2010

Ensimmäinen raportti

To, Pe 31.12-1.1. Päivät menee sekaisin.

Uuden vuoden aaton aamuna klo 2.30 Niko ja iskä lähtivät viemään mua lentokentälle. Kun hyvästelin äitin, niin kyllä piti taistella, etten alkaisi itkemään. Tiesin, että sille ei tulisi muuten loppua ollenkaan. En saanut nukuttua kuin muutaman tunnin koko yönä, ja jännitti aivan älyttömän paljon. Matkatavaroita oli PALJON, pelkästään ruumaan menevä laukku painoi 22 kiloa :D Saapa nähdä paljonko vanhoja kamoja pitää sitten keväällä jättää paikan päälle… Lentokentällä ehdittiin vielä juoda aamukahvit ja sitten oli taas KOVA taistelu kyynelkanavia vastaan, kun piti vaihtaa viimeiset pusut ja halaukset. Kun lento sitten nousi Suomen kamaralta taivaalle, oli kyllä aika orpo olo. Mihin mä oikein oon joutunut?

Lontoossa oli pitkä vaihtoaika, ja raahasin painavia käsimatkatavaroita selkä vääränä edestakaisin valtavalla Heathrown lentokentällä. Yritin kulutella aikaa kiertelemällä kaupoissa ja lukemalla. Mulla oli jäänyt vähän puntia viime Lontoon reissulta, ja ostin yhden kirjan ja lehden ja ihan mahtavan Victoria's Secretin hajuveden(!) Sitten kävin syömässä paikassa nimeltä Giraffe.

Yllättävän nopeasti kuitenkin tuli tieto siitä, mistä portilta Calgaryn lento lähtee. Lentokone ei ollut ihan niin iso kuin luulin, mutta kyllä kaikille oli esim. oma telkkari, ja sai valita mitä sieltä katsoi. Lento meni ihan mukavasti, tarjoiltu ruoka oli tosi hyvää (Tikka Masala-kanaa ja oikein valkoviiniäkin sai!), penkki oli vähän epämukava (niin kuin aina) ja aika kului yllättävän nopeasti. Ainut asia, mikä pilasi koko lennon oli vieressä istuva ärsyttävä mies, joka kokoajan yritti selittää mulle jotain, ja se puhui vielä tosi huonoa englantia (väitti olevansa kanadalainen kylläkin…). Yritin katsoa leffaa, ja aina se alkoi solkottamaan jotakin mulle. En uskaltanut paljoa edes katsoa siihen päin, etten mä rohkaisisi sitä. Se oli jotenkin ahdistava mies! Ja kehtasi vielä kysyä lennon lopussa mun puhelinnumeroa!!! Joku about nelikymppinen mies. Hyh hyh.

Lennosta selvittiin kuitenkin, ja kun laskeuduttiin Calgaryyn, niin oli kiva huomata, että lunta oli varmaan yhtä paljon kuin kotonakin ja jokapaikassa oli jouluvaloja. Löysin Ellan, ja otettiin taksi meidän hotellille, Westin Calgaryyn. Ensimmäiseen taksiin ei mahtunut meidän molempien laukut… :D Piti sitten oottaa toista, isompaa taksia. Hotelli oli kuitenkin todella upea king-size sänkyineen. Käytiin jossakin pienessä convenience storessa (mikään muu ei ollut auki) ostamassa vähän jotain ruokaa ja sitten palattiin vaan hotellille. Ei kyllä tuntunut yhtään siltä, että olisi uudenvuoden aatto, ja pitäisi olla ehkä jossain juhlimassa, kun me vaan oltiin hotellihuoneessa rättiväsyneinä. Kyllä nukutti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti