lauantai 9. tammikuuta 2010

Viikonloppumeininkiä

7.1-9.1.10

Torstaina oli ekat luennot, oli kyllä ihan mielenkiintoisia. Ne ei siis oikeastaan kuuluneet mulle mitenkään, mutta menin silti kuuntelemaan. Siellä kerrottiin mm. siitä, mitä pitää opettajana tehdä, jos koulussa tulee ampumistilanne. Ihan hyödyllistä kyllä, kun ottaa huomioon Suomenkin tapaukset...

Oon käynyt jokapäivä salilla aamuvarhaisella, ja on ollut kyllä ihan mahtavaa aloittaa päivä urheilemalla. I like it! Oon myös tehnyt ensimmäiset ateriani kaasuliedellä, enkä edes sytyttänyt koko paikkaa tuleen! Wohou. Noh, eipä se edes ollut hankala käyttää. Kun kysyin kämppikseltä, tarviiko tässä tulitikkuja, se vaan huudahti "GOD NO!" Se oli siis varsin samanlainen kuin normihellat Suomessa, pelkästään se mihin kattila laitetaan, on erinäköinen.

Perjantaina ei ollut koulua, mutta lähdettiin iltapäivällä käymään ruokakaupassa ja paikallisessa Alkossa, ja ostettiin vähän juotavaa ja syötävää illaksi, koska meillä oli ensimmäiset bileet! Ostin myös samalla keikalla aivan ihanat ja HALVAT (13 e suunnilleen) Vans-kengät lähinnä sisäkäyttöön nyt, mutta myöhemmin kun lumet sulaa, myös ulkokäyttöön! Ne on mustat ja niissä on pieniä seeproja! Tuntuu että oon ostanut tällä ekalla viikolla ihan HIRVEESTI kaikkea tarpeellista (tai tarpeetonta, esim. niitä muovikukkia). Mutta täällä on paljon halvempaa, joten ei tässä nyt vararikossa olla. Paras ostos oli kyllä uudet kuulokkeet. Pinkit!

Perjantaina siis mentiin eka Norbyn luokse North toweriin ja sitten sieltä myöhemmin Lazy Owliin. Oli kyllä ihan tosi hauska ilta! Tanssittiin aika paljon Owlissa, mutta siellä oli vähän huono DJ. Tutustuttiin paljon taas uusiin ihmisiin, lähinnä kanadalaisiin. Norby on ihan paras, kun se huolehtii meistä tytöistä! Omien sanojensa mukaan hän on saanut "katolisen kasvatuksen". Yöllä kun lähdetään baarista, niin yliopiston "väliovet" on kiinni, joten on pakko mennä ulkokautta takaisin. Minä, Norby ja Shannon puhuttiin paluumatkalla henkeviä. Sitten käytiin vielä Norbylla ja syötiin nuggetteja. Sitten mentiin omiin koteihin nukkumaan, ja jostain kumman syystä tuli aika paha koti-ikävä. Mutta siitä selvittiin.

Lauantaiaamuna oli kohtalainen väsymys, mutta ihan ok olotila. Tänään oli poikkeus, ei salille! Lähdettiin kaupungille, ja vietettiin siellä oikeastaan koko päivä, minä, Ella, Shannon, Nora ja Lotta, ja nähtiin Olympia tuli-kulkue! Ilmassa oli kyllä suuren (urheilu)juhlan tuntua! Mutta oli kylmä. Hrrr. Vaikka mullakin oli LONG JOHNit jalassa, ja paksut, lämpimät housut ja vaikka mahdolliset varusteet. Lammaspohjalliset on kyllä aivan mainiot! Paras keksintö ikinä näille keleille! Thank you mum! <3 Illemmalla hengailtiin TV loungessa ylimmässä kerroksessa ja nähtiin illan päätös ilotulitus aitiopaikalta. Norby (partyman) oli lähdössä TAAS juhlimaan, ja yritti houkutella meitä mukaan, mutta me oltiin väsyneitä kuin pienet eläimet. Nyt tässä kirjoittelen tätä blogia ja mietiskelen semmosta yhtä yllätystä yhdelle tyypille. Sittenpähän näkee kun se tulee! Kohta pitää mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna taas.... SALILLE!

Ai niin pari asiaa piti vielä mainita: kolmas kämppis saapui, nimeltään Rhea, kanadalainen, ihan jees varmastikin. On kivaa, että alkaa syntymään tämmöinen porukka jo. Shannon ja Norby on mahtavia tyyppejä. Aussie and Mexican. Australian English is really getting on. We have our beanies on, we are drinking grog with our mates and we are eating lollies with tomatosauce. And of course having chewy after! Mun maha on sekasin kun se ei saa ruisleipää/tarpeeksi kuituja!! Huomenna syön aamupalaksi puuroa ja mustikoita. NAM.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti