torstai 28. tammikuuta 2010

Kuukausi täynnä!

18.1-28.1.10

Ohoh, tässä on nyt päässyt lipsahtamaan vähän tämä blogin päivitys. Aika vaan menee niin nopeasti! Ja tuntuu, että kokoajan on kaikkea tekemistä. Ja oikeasti. Noiden kouluhommien kanssa saa vääntää vaikka ikuisuuden viikolla. Niitä on paljon. Täytyypä myös sanoa, että en ole pitkään aikaan opiskellut näin aktiivisesti. Normaalisti viikolla käytän 2-3 h lukemiseen ym. kouluun liittyvien asioiden katsasteluun. Uskomatonta. Näin aktiivista päivittäistä opiskelua oli viimeksi varmaankin lukiossa. Mutta syy piilee siinä, että en todellakaan halua jäädä jälkeen, koska tuntuu että muutenkin on ihan tarpeeksi vaikeita tehtäviä ja isoja assignmenttejä tulossa. Pidän eniten terveystiedon kurssista, ehdottomasti. Se on tosi kiinnostava ala henkilökohtaisesti, ja lisäksi kurssikaverit ovat kaikista mukavimpia ks. kurssilla. Olen saanut tuntea oloni hyvin tervetulleeksi siellä.

Mutta, nyt on otettava kalenteri kauniiseen käteen, ja kertailla lyhyesti mitä on tapahtunut kaksi viikkoa sitten. Viikko meni mukavasti opiskelun(!), urheilun ja kavereiden kanssa hengailun parissa. 22.1 perjantaina pidettiin Norbyn luona sellaiset Mexican food-pippalot, jossa söimme aivan uskomattoman hyviä quesadilloja! Aion kyllä ehdottomasti kokata niitä Suomeen palattuani kaikille halukkaille! Oli kyllä niin hyviä, että jäi omat tortillat aika hyvin niiden varjoon. Oli tosi hauska ilta, ja lauantaina olikin sitten hieman heikompi fiilis.

Käytiin kaupungilla päivällä, ja illalla oli sitten Anything But Clothes Goes-bileet. Näissä bileissä oli siis teemana se, ettei saanut laittaa mitään vaatteeksi luokiteltavaa päälleen. Ei ollut yhtään semmoinen olo, että jaksaisi lähteä bileisiin, mutta pakkohan sinne oli mennä katsomaan, mitä muut oli keksineet laittaa päälleen. Minä, Ella ja Lotta kääriydyttiin lakanoihin, Noralla oli muovipussista tehty mekko ja Shannon oli pukeutunut Australian lippuun. Pojilla oli myös jotain outoja muovipussi/lippu-viritelmiä, ja he olivat aikamoisissa juhlatunnelmissa jo kun saavuttiin Norbyn luokse. Käytiin sitten vielä Pöllössä, mutta siellä oli aika nihkeä tunnelma. Nähtiin kyllä monia hienoja asuja, esim. DJ oli kääriytynyt jouluvaloihin! Monet olivat panostaneet jeesusteipistä tehtyihin vaatteisiin, ja oli kyllä aika hienoja luomuksia näkyvillä! Ilta päättyi kuitenkin aika aikaisin, koska monet halusivat mennä ajoissa nukkumaan, sillä olimme menossa Moose Jawhon seuraavana päivänä turisteilemaan.

Sunnuntaina oli yön aikana alkanut lumimyrsky, ja meidän retkemme oli peruutettu, koska moottoritiet olivat suljettuina. Oltiin kaikki hieman pettyneitä, sillä tiedossa olisi ollut kiertelyä joissain Al Pacinon tunneleissa, ja lötköttelyä kylpylässä. Käytiin sitten Ellan kanssa hikoilemassa salilla, ja kun tultiin sieltä, Nora kysyi meitä elokuviin. Ella jäi tekemään koulujuttuja, mutta minä lähdin mielelläni mukaan. Ajettiin taksilla (se on halpaa täällä) Southland Malliin, ja mentiin leffaan katsomaan Sherlock Holmes. Oli kyllä ihan hyvä leffa, olisin vaan kaivannut suomen/englanninkielisiä subeja, kun puhe oli paikoin yhtä muminaa.

Maanantaina aloitettiin taas normaaliin tapaan salilla, ja kuultiin, että tänään ei ole tunteja ollenkaan, eilisen lumimyrskyn takia tiet olivat todella huonossa kuosissa. Täällä ei siis osata aurata teitä. Mullahan ei normaalisti edes ole tunteja maanantaina, joten tämä tieto ei vaikuttanut muhun mitenkään. Ilta meni kouluhommien parissa, ja vähän telkkaria katsoessa. Tiistaina käytiin tekemässä ruokaostokset, ja jälleen opiskelin ahkerasti. Illalla tavattiin jälleen TV-loungessa. Ollaan otettu melkein jo tavaksi mennä sinne aina klo 21 arki-iltoina ja katsotaan Supernanny-ohjelmaa. Se on kyllä tosi hyvä, ja ollaan jääty siihen vähän koukkuun.

Keskiviikkona juttelin mesessä pitkään ja oli kivaa <3 Ei varmaan tarvitse arvata että kenen kanssa! Oli taas erittäin normaalilla kaavalla etenevä päivä: salille, kouluun, opiskelua ja illalla kavereiden kanssa oleskelua. Ulkona on jäätävän kylmää, joten ei sinnekään tee mieli pistää nenäänsä tällaisina päivinä.

Nyt on 28.1, torstai, ja laskin juuri kalenterista, että tasan kuukausi reissun päällä on nyt täynnä, ei kyllä toisaalta tunnu yhtään siltä, koska aika on vaan hujahtanut ohi! On ollut enimmäkseen todella kivaa olla täällä, ja nyt varsinkin, kun jo vähän tietää kaikista asioista enemmän. Mutta nyt kello käy, täytyy lähteä science tunnille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti